آموزش پرتاب دست دروازه بان | چگونه پرتاب دست بلندی داشته باشیم

پرتاب توپ دروازه بان

حرکت پرتاب توپ با دست

۳ شکل اصلی پرتاب دست در آموزش دروازه بان حرفه‌ ای

  1. پرتاب غلتشی:

در آموزش دروازه بانی از پرتاب غلتشی برای فاصله‌ای که کمتر از ۸ متر است و در صورتی که هیچ بازیکنی از تیم حریف نزدیک بازیکن تیم خودی (یار) نیست استفاده می‌شود، البته ناگفته نماند استفاده از این شیوه در زمین‌های گلی و ناهموار مناسب نمی‌باشد. برای استفاده از پرتاب غلتشی دروازه‌بان باید حرکت را از پشت بازو  شروع کند، کاملاً به سمت پایی خم شود، پای جلوی دروازه‌بان باید در مسیر پرتاب توپ باشد. دروازه بان باید دستش را به‌ سرعت به طرف جلو برگرداند و توپ را در آخرین لحظه رها کند و روی زمین بغلتاند.

۲. پرتاب نیزه ای:

در اموزش دورازبانی برای فاصله حداکثر ۱۵ متری دروازه‌بان از پرتاب نیزه ای استفاده می‌کند. این مدل پرتاب توپ دروازه‌بان باید با سرعت به هدف زده شود و سعی کند توپ را خیلی بالا پرتاب نکند. دروازه بان دست پرتاب کننده‌اش را به پشت خم کند و توپ را تا نزدیک شانه‌اش بالا بیاورد، دست دیگرش را به هدف نشانه‌گیری کند و پای جلویش را در همان مسیر قرار دهد. دروازه بان باید کمی زانو را خم کند تا بتواند توپ را پایین نگه داشته و رها کند. دست پرتاب ‌کننده‌اش را به سرعت رو به جلو حرکت دهد و توپ را رها کند. زدن ضربه آهسته مچ دست دروازه بان در لحظه آخر که به توپ، سبب می‌شود توپ در ارتفاع پایین ارسال شود.

برای ثبت نام در مدرسه فوتبال باشگاه پیشگامان روی دکمه رو به رو کلیک کنید

۳. پرتاب بالای دست:

در آموزش دروازه بانی فوتبال این نوع پرتاب توپ دروازه بان برای بیش از ۱۵ متر مورد استفاده قرار می‌گیرد. پرتاب بالای دست این امکان را به دروازه بان می‌دهد که توپ را سریع و با قدرت یک ضربه‌ی پا به هدف برساند. دروازه بان با استفاده از این نوع پرتاب پس از حمله بازیکن تیم حریف می‌تواند یک ضد حمله‌ی خوب را ترتیب دهد و تیم حریف را از حمله به دفاع از دروازه‌اش وادار کند.
توجه داشته باشد که برای استفاده از این نوع پرتاب توپ دروازه بان باید دستش را پشت بدنش بیاورد و مستقیم نگه دارد و با دست دیگرش نشانه‌گیری کند، پای جلو را در مسیر هدف قرار دهد و بعد از آن خیلی سریع و با قدرت دست پرتاب‌کننده‌اش را به سمت بالای شانه بچرخاند. وزنش را روی پای جلو بیندازد و به توپ ارتفاع دهد و هنگامی‌که دستش در بالاترین نقطه است توپ را رها کند.

پرتاب توپ دروازه بان

۱۱ مورد از نکات پرتاب‌ها در آموزش دروازه بانی فوتبال حرفه ای

  1. یک پرتاب به‌موقع و درست دروازه بان موجب تغییر زیادی در سرنوشت تیم دارد و او را در وضعیت بهتر و مناسب‌تری قرار می‌دهد.
  2. دروازبان با یک پرتاب به‌جا می‌تواند مسیر بازی را از وقتی‌که هنوز تیم مقابل در منطقه دفاعی زمینش است تغییر دهد، پرتاب سریع دروازه بان بعد از حمله‌ی خنثی شده‌ی حریف، امکان گل زنی را افزایش می‌دهد.
  3. چنانچه تیم مقابل دارای یاران قدبلند می‌باشد پرتاب‌های زمینی و پایین بهتر از پرتاب‌های هوایی عمل می‌کنند.
  4. هنگامی‌که تیم خودی قدرتمندتر از تیم حریف است پرتاب دست دروازه‌بان خیلی بهتر و مؤثرتر از ضربه پایش عمل می‌کند، زیرا ضربه‌های دست بهتر قابل کنترل هستند.
  5. در آموزش دروازبانی این نکته یادآوری می‌شود که ضربه با دست بهتر از ضربه ضعیف پا است، چنانچه دروازه بان قدرت لازم را برای زدن یک ضربه خوب با پا ندارد بهتر است از ضربه دست استفاده کند.
  6. دروازه‌بان در کنترل ضربه‌های دست برای یارانش راحت‌تر از ضربه پا عمل می‌کند.
  7. دروازه بان باید اکثر پرتاب‌هایش باید به سمت جلو و دو طرف زمین باشند جایی که بازیکنان فضای کافی و لازم را برای دویدن داشته باشند.
  8. دروازه‌بان نباید پرتاب‌هایش را به سمت مرکز شلوغ زمین نشانه‌گیری کند چراکه سخت‌تر قابل کنترل هستند.
  9. دروازه بان زمان پرتاب‌ها نباید توپ را از طرفی که آمده به گردش درآورد.
  10. دروازه بان باید توپ را طوری پرتاب کند که بازیکن حریف موقعیت تصاحب آن را نداشته باشد.
  11. دروازبان نباید هیچ‌وقت تحت تأثیر فریادهای بی‌دلیل درخواست توپ قرار بگیرد و سعی کند توپ را به کسی که در بهترین موقعیت قرار دارد، پاس دهد.
پرتاب توپ دروازه بان

اگر هدف شما بازی در بهترین باشگاه فوتبال است خوب است تا تمامی نکته های ذکر شده در این مقالات را به خوبی مطالعه کنید. اگر ساکن مشهد هستید و به ورزش مهیج فوتبال و آموزش دروازه بانی فوتبال حرفه ای علاقه مند هستید کافی است در مرورگر خود عبارت های بهترین مدرسه فوتبال در مشهد یا آموزش دروازه بانی جستجو کرده تا با مجموعه تخصصی پیشگامان و آموزش دروازه بانی آشنا شوید. همچنین می توانید برای ارتباط بیشتر با این مجموعه پیج اینستاگرام را دنبال کنید.

روش درست توپ گرفتن:

برای آموزش دروازه بانی در آموزش دروازه بانی در مشهد افراد می آموزند زمانی که دروازه بان با یک حمله از تیم مقابل سروکار دارد بهتر است با مدافعین ارتباط خوبی داشته باشد تا اگر دروازه بان تصمیم دارد توپ را از بازیکن تیم مقابل در مسیر بگیرد، بتواند بدون برخورد این کار را انجام دهد. دروازه بان در آغاز باید فریاد بزند: “من” یا “توپ دروازه بان” بعد از این بپرد و با یک پرش توپ را بگیرد. با توجه به این‌که برای مهاجمان تیم حریف مشکل است توپ را روی دست دروازه بان بزنند، دروازه بان زمان پریدن باید به‌طرف حریف بچرخد و به توپ حمله کند و سعی کند توپ را در بالاترین نقطه‌ی ممکن از آن خود کند. زمانی که دروازه‌بان توپ را گرفت باید آماده‌ی شروع دوباره و حساب شده باشد و یک ضدحمله را برای تیمش به‌طرف تیم حریف طراحی کند. دروازه‌بان جهت بالا پریدن بهتر است پای نزدیک به مهاجم تیم حریف را بالا بیاورد تا از قسمت پایین بدنش محافظت کند. دروازه‌بان بهتر است برای انجام این کار از تکنیک W استفاده کند.

مشت کردن دروازه بان

گاهی اوقات دروازه‌بان قادر به گرفتن توپ نیست در این مواقع باید سعی کند توپ را به ضربه مشت از دروازه دور کند. خوب مشت کردن دروازه بان برای یک توپ کشیده به ارتفاع و فاصله مناسب نیاز دارد. چنانچه بازیکن حریف در برابر دروازه بان قرار دارد، دروازه‌بان باید در محل مناسبی قرار داشته باشد تا بتواند به‌درستی بپرد و زمانی که پرید فریاد بزند “توپ دروازه بان” و باید با حداکثر توان و قدرت قسمت پایینی توپ را نشانه بگیرد، همچنین دروازه‌بان زمان استفاده از این تکنیک باید از هر دو دستش استفاده کند تا سطح تماس و قدرت بیشتری برای مهار توپ داشته باشد.

معمولاً مشت زدن به توپ با یک دست کمی مشکل است چراکه ضربه با یک مشت، ضعیف‌تر است اما گاهی دروازه بان مجبور به استفاده از قدرت کمتری است. وقتی‌که توپ بالای سر دروازه‌بان قرار دارد باید به عقب برگردد و با یک مشت توپ را از دروازه دور کند. اگر ضربه بازیکن حریف به شکلی بود که دروازه‌بان تحت فشار قرار گرفت، مانند: ضربات کات دار که یک‌باره به‌طرف دروازه تغییر مسیر می‌دهند، دروازه بان می‌تواند توپ را از بالای تیرک به بیرون از دروازه هدایت کند و دروازه بان برای این‌که بتواند خیلی سریع این کار را انجام دهد باید از دست دورتر نسبت به دروازه استفاده کند.

برای اطلاع از برنامه های فوتبال باشگاه پیشگامان می توانید پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید.

توپ

کمک به دفاع دروازه‌بان

از نظر بهترین مدرسه فوتبال در مشهد با توجه به اینکه دروازه بان کار مهمی به عهده دارد ولی نباید فراموش کند که جزئی از دفاع محسوب می‌شود و یک دروازه بان خوب ارتباط خوبی هم با دیگر اعضای تیمش دارد چرا که صحبت با مدافعین دروازه بهترین راه جهت رهبری یک تیم می‌باشد. دروازه بان باید مثل چشم‌های تیم عمل کند، زاویه دید دروازه‌بان نسبت به زمین در مقایسه با دیگر افراد تیم، مناسب‌تر است و به‌سادگی می‌تواند پیشرفت بازی را ببیند و این زاویه دید به دروازه بان کمک می‌کند تا مدافعان را بهتر راهنمایی کند و آن‌ها را از خطرات احتمالی باخبر کند. این کار با صحبت کردن دروازه‌بان انجام می‌گیرد و باید به یاد داشته باشد دستوراتش کوتاه ولی واضح و کارآمد باشند به صورتی بیان شود که به گوش مدافعات برسد. جهت هماهنگی بیشتر دروازه بان آنچه را که در موقعیت های متفاوت فریاد می‌زند با هم‌تیمی‌هایش هماهنگ کند، فرمان‌های دروازه بان همیشه مخصوصاً زمان کرنرها و ضربات آزاد باید مورد توجه باشند.

اگر مشهدی هستید کافی است عبارت ” آموزش دروازه‌بانی در مشهد ” را در اینترنت جستجو کنید. ما در بهترین مدرسه فوتبال در مشهد چندین مورد از فرمان های دروازه بانی را برای آموزش دروازه بانی حرفه ای به شما آموزش می دهیم.

آشنایی با بعضی فرمان‌های دروازه بان:

  1. من (توپ دروازه بان): دروازه‌بان وقتی این عبارات را با فریاد می‌گوید که قصد دارد در منطقه شلوغی توپ را بگیرد.
  2. یارگیری: برای فرمان یارگیری دروازه بان باید اسم بازیکن را در کنار یارگیری فریاد برند تا با این فریاد بازیکن متوجه شود چه کسی را پوشش دهد.
  3. بالا (برید بالا): با این دستور دروازه‌بان، تیم مجبور می‌شود از منطقه دفاعی به یک سوم میانی حرکت کند و شرایط آفساید را فراهم سازد.
  4. راحت باش: دروازه‌بان با این دستور به هم‌تیمی خود اطلاع می‌دهد که یاران حریف از او دور هستند، فرصت کافی جهت انجام عملیات مورد نظرش را دارد و خطری او را تهدید نمی‌کند.
  5. مراقب باش: دروازه بان با این دستور برخلاف فرمان بالایی باهم تیمی‌اش را از نزدیکی بازیکن تیم حریف باخبر می‌کند و به او هشدار می‌دهد تا بااحتیاط بازی کند.
  6. آفرین: دروازه‌بان برای بازی خوب هم تیم اش و انجام یک حرکت زیبا که به نفع کل تیم بوده از او تشکر می‌کند و تشویق به‌موقع موجب می‌شود روحیه تیم افزایش یابد و بهبودی شرایط بازی به نفع تیم خودی را به ارمغان می‌آورد.

توپ

بازی دروازه بان به‌عنوان دفاع آخر

یک دروازه بان حرفه‌ای همیشه به‌عنوان یک مدافع خارج از محوطه جریمه آماده است تا به‌درستی عمل کند و باید همیشه آماده باشد تا به‌عنوان یک دفاع در پشت دیوار دفاعی تیمش ایفای نقش کند. دروازه‌بان می‌تواند توپ‌هایی را که مدافعان از دست داده‌اند جمع کند و در عین حال باید برای پاس‌های رو به عقب مدافعین آماد و در دسترس باشد. گاهی اوقات نیاز است دروازه‌بان در خارج از محوطه جریمه بازی کند و توپ‌های عبوری را از آخرین دفاع هدایت کند ولی باید هوشمندانه رفتار کند چراکه در این موقعیت با انجام یک حرکت اشتباه موجب گل خوردن می‌شود و در این نوع خروج‌ها ضربه‌های کشیده بسیار کارآمد می‌باشند، البته شاید این ضربه‌ها دقت کافی را ندارند ولی برای خارج شدن از فشار حمله‌ی تیم مقابل مناسب هستند. دروازه‌بان فقط هنگامی از دروازه‌اش برای زدن چنین ضربه‌هایی خارج می‌شود که مطمئن است زودتر از مهاجم تیم حریف به توپ می‌رسد و باید به خاطر داشته باشد ترس و شک زمان خروج از دروازه بدترین دشمن یک دروازه‌بان حرفه‌ای است.

اگر هدف شما بازی در بهترین باشگاه فوتبال است خوب است تا تمامی نکته های ذکر شده در این مقالات را به خوبی مطالعه کنید. اگر ساکن مشهد هستید و به ورزش مهیج فوتبال علاقه مند هستید کافی است در مرورگر خود عبارت های بهترین مدرسه فوتبال در مشهد یا آموزش دروازه بانی در مشهد جستجو کرده تا با مجموعه تخصصی پیشگامان و آموزش دروازه بانی فوتبال آشنا شوید. همچنین می توانید برای ارتباط بیشتر با این مجموعه پیج اینستاگرام را دنبال کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به مشاوره نیاز دارید؟